Categories
nyheter

Nytt fra Bryggen 01/2017

Nytt fra Stiftelsen Bryggen 1-17

Det nærmer seg vår og påskehøytid. Foran oss ligger det en travel sommersesong. Basert på statistikken for de foregående år forventer vi 1,5-1,6 mill. besøkende inn i passasjene i 2017! Her er litt informasjon om planer og pågående aktiviteter i regi av Stiftelsen.

  • Som tidligere rapportert er vi i gang med å fornye og forbedre bossrommet i Bredsgården. Det skal gjennomføres en del grunnarbeid, avrettinger og påstøyp. Sluk skal monteres og det må fornyes en del på el-anlegget før bosspresser og returspann kan settes på plass. Arbeidet ble påbegynt ultimo mars og vil måtte foregå noen uker fremover. I mellomtiden er boss-spannene for restavfall plassert i Svensgården, utenfor snekkerverkstedet. Vi må be om litt tålmodighet for at vi i en fase nå fremover må jobbe med bossrommet. Vi håper å ha et fornyet bossrom klar før 17.5.
  • Sykkelparkering åpnes 1.5. Stiftelsen Bryggen har nå fått ferdigstilt nytt hus og plass for sykkelparkering bak Hetlandkjelleren. Vi anbefaler alle som tar med sykkel til Bryggen å benytte denne. Nøkkel til leieobjekter hos Stiftelsen passer også til port inn til sykkelskur.
  • Bergen reiseliv vil i tidsrommet 24.-27. april stå som arrangør av en stor turisme-konferanse i Bergen, «NORWEGIAN TRAVEL WORKSHOP» Den 25.4. kl. 19:00-22:00 er det berammet et lukket arrangement i Bryggestredet. Som en del av dette arrangementet skal arrangøren tirsdag 25. april 2017 ha «World Heritage Dine Around and After Party» på Bryggen. Det er reservert 750 plasser på 7 ulike restauranter på Bryggen hvor deltakerne skal spise en to retters middag. Det blir ca 750 personer på Bryggen denne kvelden og arrangøreni håper du kan være med å sette en ekstra spiss på arrangementet ved å holde din butikk, ditt galleri, ditt visningssenter eller spisested åpent. Her blir det en flott anledning for deg å vise frem dine produkter til de viktigste turoperatør i hele verden. Vi setter som pris på om du kan gi oss en tilbakemelding om du har anledning til å holde åpent. Vennligst send en epost til Jannicke Andersen epost: Jannicke@visitBergen.com eller ring 55 55 20 10 om du har spørsmål.
  • Sikkerhet på Bryggen. Vært årvåken og pass på at dører, vinduer og porter holdes låst i påskehøytiden. Husk å fylle ut og å få levert egenkontroll-skjema vedr brannvern.

God påske til alle

Stiftelsen Bryggen