Hvordan bidra?

 

Stiftelsen Bryggen er en ideell stiftelse. Det vil si  at penger som kommer inn i systemet utelukkende blir brukt på drift, vedlikehold og omsorg for bygningene og sonen rundt.
Mye av det arbeidet Stiftelsen Bryggen gjør er rene underskuddsprosjekt og vi er avhengige av tilskudd og donasjoner.

Det er flere måter å bidra på om man er interessert i å hjelpe til med bevaringen av Bryggen.

Sponsor -Vi trenger årlig sponsorer til trykking av vår årbok med rapporter og regnskap, vi produserer også med jevne mellomrom faglige utgivelser som vi trenger trykkestøtte til.

Donasjoner – Ønskebrønnen i Bryggestredet og donasjonskassen i Besøkssenteret, her kan du legge fra deg gangbar mynt. Enklere er det kanskje å ta kontakt for kontoinformasjon om man vil sette inn penger direkte på konto.

Frivillige – Bryggens Venners Aktivitetsgruppe benyttes til små og store oppgaver som bemanning av vårt spennende Thetamuseum og hyggelige Besøkssenter. Aktivitetsgruppen benyttes også til mye sosiale eventer av Bryggens Venner

Medlemskap i Bryggens Venner – meld deg inn i Bryggens Venner, og inviter dine egne venner til å holde deg med selskap

Bruk og benytt Bryggen og tilbudene som ligger i bedriftene og aktivitetene her – kjøp julegaver og bursdagsgaver, gå på utstillinger, drikk kaffe og spis plukkfisk. La barna løse rebuser og kose seg over fortellinger.