Categories
nyheter

Nyhetsbulletin fra Stiftelsen Bryggen 3-2017

Det nærmer seg fellesferie og det er høysesong med et stort antall besøkende på Bryggen. Våre automatiske tellere angir nå 400-450 000 passeringer per måned, og på de mest besøkte dagene har det vært registrert over 35 000 passeringer.  Med så mange mennesker innenfor portene må sikkerhet ha høy prioritet!

  1. Hjertestarter. Stiftelsen har kjøpt inn en hjertestarter som er plassert i våre lokaler i Bredsgården 1d, 1 et. Her har vi også enkelt førstehjelpsutstyr. Kontakt våre mannskaper ved behov.
 
  1. Brannvern.  Mange er flinke til å levere brannvernskjemaet i tide! Kontakt vår brannvernleder om du har spørsmål knyttet til installasjoner i lokalene, rømningsveier, slokkeutstyr e.lign. Stiftelsen ber alle leietakere om å hjelpe oss med å håndheve røykeforbudet i våre passasjer.
 
  1. Bossrom. Etter en del innkjøringsutfordringer må vi de siste par ukene si oss fornøyd med hvordan bosset sorteres og bossrommet brukes.  Derfor: Honnør til dere – fortsett slik!

  2. Skilting.  Vi minner om de skiltregler som fortsatt gjelder på Bryggen og det generelle kommunale forbudet det er mot å bruke bukkeskilt i passasjer, streder og på fronten.  Bryggens nye skiltplan er til kommunal behandling og vi venter på svar. Dette innebærer at vi heller ikke i denne sesongen får iverksatt de mange tiltak som ligger i planen. Det er bare å beklage, men vit at vi jobber med saken!
  1. Sommerberedskap. Stiftelsen Bryggen vil ha mannskaper på jobb i fellesferien (juli). Følgende kan kontaktes:
Vaktmestertjenester:    T.o.m. 14.7. Arne Hopland (tel. 91361131).
F.o.m. 17.7  Runar Grønlie (tel. 95994302).
Brannvern: Sondre Andersen (tel. 93866414).
Leieforhold, nøkler mv.: Christian Senneset (tel. 47753198).
For øvrig er besøkssenteret bemannet alle dager i uken fra 10-17.
 
  1. Ledige lokaler. Fra høsten av har vi ledig et lagerlokale og et kontorlokale i 3 et. Bredsgården 2c. For spørsmål kontakt Elin Jensen (tel. 94488641).
 
  1. Sikkerhet. Ikke nøl med å melde fra til NOKAS (vaktselskap) eller til politiet dersom dere opplever truende personer eller observerer ulovlig virksomhet på Bryggen!
 
Stiftelsen Bryggen ønsker alle våre leietakere en riktig god sommer!